Foto Kosi
NAROČANJE FOTOGRAFIJ PREKO SPLETA
Pomoč pri naročanju
00386 0(2) 772 37 31


Cenik
Za naročila v vrednosti nad 100,00 EUR nudimo brezplačno dostavo ali prevzem v Foto Kosi brezplačno. Vse storitve naročene preko naše spletne strani plačate po povzetju.
CENIK

CENE ZA DOSTAVO NA DOM
- Blago lahko plačate po povzetju. Pri plačilu po povzetju Vam pošta zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.
- za naročila v vrednosti nad 100,00 EUR so stroški dostave brezplačni. Pri plačilu po povzetju Vam pošta zaračuna samo poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.

Prevzem v Foto Kosi studiu je brezplačno.
Za dodatne informacije nam pišite na elektronski naslov foto@olimpic.si


Možnosti plačevanja
Vaše fotografije lahko plačate "po povzetju" na podlagi izdanega računa, ki ga prejmete skupaj s slikami. Če vam fotografije pošljemo po hitri ali navadni pošti, zaračunavamo stroške odjemalca pošte. Če bo naročilo v vrednosti več kot 100 EUR, vam stroškov dostave ne bomo zaračunali.
Fotografije lahko plačate tudi osebno ob prevzemu poslovalnici Foto Kosi. V tem primeru boste lahko plačali tudi s plačilnimi karticami. Transakcija z vaše kartice bo opravljena na varen način.


Izdelava in dostava fotografij
Vsa vaša naročila, ki bodo do nas prispela do 15.00 ure, bodo še isti ali najkasneje naslednji dan obdelana. Dostava poteka preko Pošte Slovenije po veljavnem ceniku. Fotografije lahko osebno prevzamete v poslovalnici na Ptuju, pri tem ob naročilu označite, kje jih boste prevzeli. V kolikor se boste odločili za prevzem vašega naročila v naši poslovalnici, vam stroškov dostave ne bomo računali.
Uporabniki, ki bodo želeli dostavo na dom, bodo naročeno blago prejeli na naslov, ki ga bodo navedli (dom, služba, ali tretja oseba).
Poslovalnica za prevzem:
Foto Olimpic
Mestni trg 3
2250 Ptuj
00386 0(2) 772 37 31
olimpic@t-2.net

Pon - Pet: od 8.00 do 18.00 ure
Sobota : od 8.00 do 13.00 ure


Pravila za naše uporabnike
Za vsebino vaših fotografij odgovarjate sami.
Z uporabo naročanja preko naše spletne strani se zavezujete, da boste naročene fotografije prevzeli, da spletnega naročanja ne boste nelegalno uporabljali ali ga zlorabljali v kakšne druge namene. Vse programske pravice so pridržane in zakonsko določene.
Zavezujemo se, da vaših fotografij ne bomo posredovali tretjim osebam, ali jih kakorkoli drugače zlorabljali in uporabljali. Zagotavljamo vam 100% diskretnost in jamčimo za vašo zasebnost.


Varstvo osebnih podatkov
Zagotavljamo vam, da bomo vse podatke o vas, ki nam jih boste ob naročilu fotografij posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001).
Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm za določene poklice, monetarne, proračunske in davčne zadeve, nadzora javne varnosti, in varstva subjekta podatkov ali pravic in svoboščin drugih v obsegu, ki je nujen za dosego namena, zaradi katerega se določa omejitev, razen v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ki so povezani z narodnim, rasnim in drugim poreklom, političnimi, verskimi in drugimi prepričanji, izobrazbo, zdravstvenim stanjem, razen nalezljivih bolezni ali spolnim vedenjem.
Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Zagotavljamo vam, da bo dostop do vaših podatkov po izpolnitvi namena blokiran.


Varnost spletne strani
Varnost spletne strani in vaših podatkov
Spletno naročanje na naši spletni strani je enostavno za uporabo, sledite navodilom in upoštevajte pravila.
Vaši podatki so strogo zaupni in varovani, zato vašega gesla ne posredujte tujim osebam, da ne bi prišlo do zlorabe. Vaše podatke bomo uporabili samo za namen izdelovanja fotografij in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.


Garancija zadovoljstva
Osnovni cilj je zadovoljstvo naših strank, zato želimo, da ste z našo spletno stranjo, obdelavo in prejemom fotografij v celoti zadovoljni. Nudimo vam pomoč prek interneta in tudi v živo.
Če se kljub temu pojavijo nerešena vprašanja, dvomi, kritike, pohvale nam to prosimo sporočite po elektronski pošti na naslov foto@olimpic.siV najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili in vam pomagali. V primeru nezadovoljstva s fotografijami, ki smo jih izdelali, vam nudimo garancijo za vračilo denarja, v kolikor gre za utemeljeno reklamacijo.